Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

my life in bullets

  • Giant Hypermarket bagai dah tahu rahsia pakaian bundle/vintage yang menjadi all the rave masa kini. Siapa bocor rahsia ni! EDIT: mungkinkah mereka membaca blog?
  • Kasut di Forever21, selesa dan berbaloi untuk dibeli tak? (Shoes at Forever21, how are they like. Are they comfortable to wear for walking more than a block?) EDIT: mungkin dibeli bulan hadapan saja.
  • Or is there anybody in U.S, who would be too kind to help me buy this? :[ Masalah selesai.
  • My birthday is coming up, kamu semua masih ada masa untuk beli hadiah. Haha
  • Sangat teruja untuk BIJOU BAZAAR. Semua girlfriends wajib datang tau & beli barang saya! Semua lelaki yang baca blog ni sila la bawak girlfriends & cash korang. Nyeheh. Used & brand new items semua ada bagai :)
  • Esok saya nak potong rambut. Messy gila dah. Gabungan gambar diatas, anda boleh bayangkan? I hope the stylist can XD Stylist memang terrer, tengok sekali dah faham isi hati I. Wax saja belum dibeli. Hmm..
  • Ok tu je. Bye!