Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Hear Ye! Hear Ye!

Satu eksperimen. Jika mendapat sambutan pasti aku tambah lagi stok dan pilihan barangan. Anyway aku rasa macam nak demam je nih, selesema. Panas rasa badan. Dah telan ubat tapi belum ada kesan apa-apa pun. Bosan. Nak upload gambar tapi malas nak resize. Tahun depan lah jawabnya, sama kes macam gambar trip ke Jepun. Hah! Hmm, tentang blog eksperimen aku tu, kalau ada cadangan apa-apa boleh dicatatkan di bahagian komen. Sekian terima kasih.

Tak sihat T________T

PS: STILL SELLING SOME OLD STUFF HERE.