Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

FREE TICKETS

I won free tixs to X-Files, thanks again KLUE.

Guys pls don't hate me :)
Reviews have said that the movie sucks. I don't care as long as it's free.
Nyehehehehehehe.

15 comments:

  1. yoshz kan da kate citer tu tak best cam lahanat.nape nak suicide nihh..
    tapi free ek..who cares?

    haah saya keje di soni yang 'best'...
    slalu nampak awak d kantin b makan karipap

    ReplyDelete
  2. mekasih mekasih, malam ni saya cuba pulak ye XD

    ReplyDelete
  3. hehe takpela cik fajar, orang lain yang tolong tengokkan tak sama dengan tengok dengan mata kepala sendiri :) lagipun tulah, it's free! haha..

    tipu tipu tipu! saya tak pernah makan karipap kat sony. serius tak pernah.. awak tv ke?

    ReplyDelete
  4. some said the movie is broring..what the heck as long as it free tickets..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Semalam I baru tengok Dark Night and guess what, I dapat duduk dekat couples seat :( Masa ada boyfriend tak pernah dapat and now dah tak ada baru nak dapat. Pfft. Hahaha

    Nanti bagitahu kalau best okay! :D

    ReplyDelete
  7. @rajuna, maksud awak kalau dpt tiket free movie prof tu? hmm boleh la jugak kalau melambung-lambung best orang cakap.. tunggu KLUE buat contest utk movie dia plak. hehe

    ReplyDelete
  8. @roe, kenapa you tengok couple seat sorang2? alalalala kesiannya.. tapi best kan Dark Knight? <3<3

    ReplyDelete
  9. tak ahh...saya dvd...jgn risau..yoshz tak penah tunjuk lagi boifren awak kat saya..haha

    eh bukan karipap kah itu..hmmmm

    ReplyDelete
  10. dvd? dept mana eh? ahah, saya tak maksudkan langsung tentang jejaka botak tu ;)

    ok petang tadi baru makan karipap masa jamuan lepas training hehe

    ReplyDelete
  11. dvd design...nice to meet u..

    ReplyDelete
  12. design rupanya. woo woo..
    lainkali jumpa, sapa lah saya eh :)

    ReplyDelete

Thank you for taking your time to leave your comment here, but do remember your comment reflects your personality. Be nice to one another :)