Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Kek & Kuching

Okay, sekarang aku sedang merancang satu kejutan harijadi untuk ze housemate! Aku membeli kek tiramisu, belon bulat dan panjang di carrefour malam semalam. Sepatutnya belon tersebut diikatkan di kerusi pejabat lalin sebelum lalin masuk ke opis tapi tak sempat sebab aku semput nak meniup belon. Terpaksa meminta tolong geng di opis. Hmmm... Rancangannya jam 10 ini rehat, aku suuruh dia pi rehat dulu dengan putir & lilia. Kemudian ikat belon-belon dengan benang dan lekatkan di kerusi lalin. Lepas tu keluarkan kek dari peti aiskrim Walk-In, letak atas meja dia sambil nyalakan lilin. Tahun lepas, kami agak kejam.. kerana telah... Wakenabeb kan si lalin. Mahahaha, dengar cerita dari tunangnya, dia menangis. Ayo sampai gitu sekali kami kenakan. Jadi tahun ni, I wanna makeup for it. Lagipun, I won't be here tonight.

I'll be flying off to never-never-neverland! Ya, Kuching here I come!
Lemme stroke your back like a lil pussy cat you are ;)

Ada cadangan tempat yang wajib dilawati/dimakan/dilihat di Kuching dan kawasan 100km radius darinya? Terima kasih..