Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

tiada event yang lebih penting berlaku minggu lepas melainkan ini;

Kami cuma tinggalkan 'dia' dua puluh lima minit sahaja dan ini berlaku:

Mangsa: Honda City Midnight Black WQR **00.
Tempat Kejadian: Jalan 222, PJ.
Masa: 10-1030 malam.
Barang-barang Hilang:
  1. 1/2 dozen Assorted JCo Donuts.
  2. Payung bercorak ala burberry.
  3. Beg mekap ala LeSportSac berisi Burberry The Beat pemberian kekasih dari Jepun, blusher cantik ni, bedak kompak Revlon, mini lipgloss Clinique, lipbalm BodyShop dan sangat banyak lagi. Keseluruhan set yang aku bawa kemana-mana :"(
  4. Pakaian kekasih yang baru diambil dari dobi which includes most of his favourite shirt; Uyeno Eki Tokyo beli di well, Tokyo on his last trip which is a signed Green Day shirt, a blue Canterbury, kemeja striped Tommy Hilfiger hadiah dari aku, pink collared shirt(he look so good in pink seriously), a topshop jeans and etc etc.
  5. Satu beg cd dalam dashboard.
Agak bertuah bila difikirkan kembali bahawa pencuri mungkin tak sempat nak selongkar bonet belakang kerana jika tidak laptop, psp, kasut nike akan turut hilang. Tapi yang peliknya kenapa alarm kereta kami tidak berbunyi langsung.. Jatuh jantung aku bila melihat dashboard dibuka dan kosong barang dalam itu.. Kenapa payung? Kenapa beg mekap? Perlu ke curi? Kami benar-benar pasti kereta dikunci kerana kawan kami di kereta sebelah pun pasti Naz mengunci keretanya. Tapi.. Oh Tuhan!

Entahlah, tak dapat lagi diungkapkan dengan kata-kata, menggigil seluruh badanku memikirkannya..

Sekarang sapa nak gantikan cermin aku yang pecah tu? Dengan belikan semula barang-barang mekap? I am completely make-up less today. No, lie. Luckily I never throw away barang-barang mekap yang nak habis sekali pun. Ah Fuck lah!