Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

ch ch ch ch ch

Aku rasa hujung minggu lepas paling menggembirakan. Lama tak berjumpa dengan perempuan-perempuan yang comel, tua matang dan nerd tu. Walaupun tak dapat bercengkerama di rumah budak nerd tapi nasib baik aku terbawa pulang kad pengenalan kakak kuantan jadi berulang juga jumpa mereka pada hari Ahad.
Anyway, sabtu di +Wondermilk di event Kurasa Something, a charity gig. Kami tiba awal selepas ibubapa shuz membelanja kami makan tengahari di Chicken Rice Shop kemudian encik majin menjemput kami untuk ke +Wondermilk. Kami tiba awal, lebih kurang jam 4:30 petang. Sempat membeli baju berwarna kuning Kurasa Something tapi saiz kecil la! Betul kata John, I am fat. Nak tukar! Hmm... menghantar Kak Rona pulang ke pangkuan Arif di Bangsar pada hari Ahad.But all is good, kami stay sehingga jam 7 petang di +Wondermilk kerana harus bergegas bersiap-siap ke Kelab Shah Alam dimana majlis perkahwinan Intan Suhana diadakan :)

Tahniah Anna!!

p/s: seperti biasa everything else on facebook :)

15 comments:

  1. It's a nice feeling, you know.

    To read a blog post by a friend whom I knew through blogging yet most of her friends are my own personal acquaintances and friends.

    It really is a nice feeling :)

    ReplyDelete
  2. jangan la notiskan i tua. maluuu.

    ReplyDelete
  3. Rhona, atleast you nampak muda. I bila keluar semua mesti ingat I bukan 20 tau! Siap panggil aku akak lagi. Sadis benar

    ReplyDelete
  4. and yet we have never hung out! let's before you move out frm bangi tau :{

    ReplyDelete
  5. u nampak sangat muda k rona, everyone says so. so cam ironik la konon.

    btw siapakah calon2 :P~

    ReplyDelete
  6. roe, u nampak muda lah! comel je, u kena kekalkan kegebuan pipi untuk mudah dicubit tau!

    ReplyDelete
  7. Biar betul, kamu semua orang Bangi.

    ReplyDelete
  8. thanks naz, for the cigs. dah habis, you know. just a few minutes ago. now i'm out of cigs.

    ReplyDelete
  9. Thank you so much for coming dear. Mwahs!

    ReplyDelete
  10. kalau muka tak tua, kenapa panggil I kak? adakah sebab I terlampau tinggi? my mom cakap I tak normal sebab tinggi sangat for a 20 year old. lepastu haritu masa tengah jalan I terhantuk dekat payung yang ada dekat meja makan. Malu sungguh.

    pipi I dah tak gebuuuuuuuuuu. terasa kasar macam buah durian O_o takpe takpe I akan mulakan penjagaan pipi I mulai sekarang supaya you boleh cubit. hehehehe

    ReplyDelete
  11. anna, not a problem! majlis cukur rambut untuk baby pun kami akan datang kalau dijemput :P

    hehehehheheh cepatla produce! kami nak anna jr pulak....

    ReplyDelete
  12. roe, sila maintain gebu pipi and tetek sekian terima kasih.

    kak rona, i nak kawin jugak. jom kawin?

    ReplyDelete
  13. Anna junior tahun depan kot. Nanti i sediakan bunga untuk u bawa balik.

    ReplyDelete

Thank you for taking your time to leave your comment here, but do remember your comment reflects your personality. Be nice to one another :)