Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Kisah Holga Hitam Bermula!

Holga saya dah sampai!

Woh sangatlah cepat, saya order 28hb dan ia tiba di perkarangan kompeni pada 1hb! Sekarang, memikirkan cara untuk membawanya keluar dengan selamat tanpa syak wasangka dari pihak keselamatan kompeni. Maklum ajelah, ni kan kilang. Sebarang alatan berupa elektronik yang dibawa keluar menimbulkan saspises. Eheh.

Not to worry, saya memegang kertas Fedex yang dialamatkan kepada saya dari lomographyasia. Saya harap ini sudah cukup untuk menjadi waran keluar dengan selamat tanpa curiga.. Ehehehehe.

Tak sabarnya saya nak mencuba Holga Hitam saya. Kotak tu masih belum dibuka, akan dibuka sambil menikmati Mega Mac petang ni.

Wah tak sabar!

p/s: somebody leaked the news about my soon-to-come smena to my bf.. haaaa, masak lu. haha.