Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

ddddaily shits

Dear customer,

I'm sorry about this case happened and we would like to have the replacement for you as soon as possible.
We would asked Fedex to pick up the cameras from you, and after we received the camera, we will sent you a new one.
Could you please provide us a avaliable date / time and address for FedEx pickup.
Sorry for any inconvenience caused !

Best regards,
xxxx xxxx


Terima kasih Tuhan. Terlalu mudah rupanya. Jadi aku akan menghantar semula Holga tersebut Sabtu ini dan harapnya dapat yang new and working secepat mungkin. Roll pertama dah dihantar ke E6 untuk printing. Tak banyak gambar menjadi. I was way too excited on multiple exposure (sebenarnya most times terlupa nak roll, eheh). Beli satu roll slide Provia untuk Holga. Akan dicuba setelah mendapatkan Holga baru. Yeah, aku sedar this hobby is expensive dan aku mungkin akan putus asa tak lama lagi sebab tak mampu tapi sekurang-kurangnya aku boleh lupakan tabiat membeli-belah online.


So yeah, bonda sekarang pasti dalam perjalanan ke Jeddah untuk menunaikan umrah. Rombongan tersebut transit sehari di Brunei semalam. Aku harap bonda akan pergi dan pulang dengan selamat. Aku bekalkan bonda dengan lipbalm TBS, krim pelembap + mini lipgloss dari Clinique, mini perfume Marc Jacobs dan bedak kompak. So vain? Haha, oh well. Oh tak lupa juga kamera digital kepunyaan jejaka botak supaya bonda dapat mengabadikan memori di negara orang. Sempat pula bonda bertanyakan apa yang aku inginkan, dan dia sebut perfume.. apa ragas, terus aja aku tulis nama dan siap lukis perfume yang aku inginkan. Hehe, siap tunjuk yang mana satu kat rak Perfume & Cosmetics di airport. Walaupun harapan untuk permintaan itu jadi kenyataan agak tipis, i mean come on lah no way she's buying me that and everyone else sejadah dan telekung rite? Tapi, jangan lepaskan peluang beb. Heh.

Jadi semalam...

KLIA, done.
Wisma Times, done.
Uniasia, done.
Pudu Plaza, done.
Fool's Gold @ Pavillion, done and not amused.

Jumlah membayar tempat letak kereta saja == RM24.00
Crapness.