Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

mara ke hadapan yuk!

Seawal pagi, panggilan telefon dari Unknown.

Jantung aku membuat lompatan mengejut. It's him! Saat aku mendengar suara itu aku dah mengenalinya. Segala kerunsingan, kerinduan, kerisauan dan sebagainya lenyap seketika. Lega yang amat. Dapat juga aku mendengar suara yang biasanya terakhir aku dengar waktu malam mengucapkan selamat malam, dan pertama ku dengar setiap pagi bila mengejutkannya melalui telefon. Corny nyah? Pape je lah ye.

It is an undeniable fact that sometimes in life, we tend to take things for granted and forget what we should cherish most. Until, it is taken away.

Aku rasa aku dah bersedia. Kami ada berbincang mengenainya, ya know moving on to the next stage (sebelum dia berlepas ke Jepun). Walaupun ianya tak lah perbincangan sangat, ia lebih kepada;

Awak dah ready?
Yep *blushing*
Awak rasa Naz dah ready?
Yep *blushing*
Awak rasa we are ready?
*pause* Yep *gleefully smiled*

Yeah, nantikan berita mengenai kami mungkin hujung tahun ini?

p/s: Bonda dah siap memberitahu saudara-mara mengenai pertunangan kami sejak awal tahun lagi, mana dia tahu ya? Walaupun aku membantah habis-habisan kerana belum bersedia (financially+) secara emosi, tapi sekarang dah berubah pula. Moms are really something huh?

EDIT: tak sangka mendapat sambutan hangat dari rakan taulan. trimas trimas. yang menghulurkan sumbangan pun ada, haha. thx budak master ;). kalau yang lain pun nak hulur boleh jugak :P 164017131674 maybank account. ahahahhahahhaha.