Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

bila awak takde


Jadi yeah, jejaka botak dah pun berlepas ke negara matahari terbit untuk menjalani training berkenaan kerjanya. Dia mungkin berada di sana selama dua hingga tiga minggu! Argh lamanya. Aku tak lah kisah sangat dia pergi ke sana (walaupun ye lah irihati sedikit kan), tapi berita bahawa dia dipilih untuk pergi ke sana hanya diterima hari Khamis lepas. The thought hasn't really sink in :'(

Aku cuma membekalkan dia buku yang aku beli di MPH dulu, dan kamera digital Nikon ku. Dan oh ya, Smena 8m pun turut mengikut dia terbang. *sigh*

Ah tak ada mood lah nak menulis.