Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

kerenah kerenah kerenah senah dah okay.

Ok dah half settle. Human make mistakes and also human forgets stuff. Aku pun camtu lol. Ayo pening saya tau ♥

Anywayyyyy, lupa nak cakap. Sementelah mereka membuat kejutan sakit jiwa kat saya demi hari kelahiran tu, kekasih cuba mengubat dengan memberikan wangian yang aku idamkan setelah kehilangan Cik Burberry Beat. Dia memberi saya Peluang! Hehe


I LOVE IT SO MUCH!
(and i've been spraying it at last week's auction winners clothes for that extra oomph, hehe sayang chanel chance but i sayang jugak customers i)

(kejap i, kejap saya, kejap aku)

Ooooh niat sebenar membuat entri! Semalam lepas COD dengan gf Syahmi kat Cyberia, kami menuju ke Alamanda. Lama gila rasanya tak pergi shopping personal stuffs, asyik shopping stocks je haha. Best jugaklah rasa. Mula-mula dah memang target nak pergi Nose sebab ade kasut ni.. the exact replica of Marni Patent Wedges from Spring 2008 collection.


Tapi kekasih cakap tak cantik sangat? Pls somebody tolong pujuk dia! I like it on Jane. I wish I have as much money as hers la kan tapi takpela kira pakai yang imitation pun jadi lah? Cuba tengok, cantik tak?



Ada dua color lagi! But I think the Nose produce color orange and grey, not dark brown. End up still not buying sebab tak mendapat persetujuan pakcik botak. Beli a double chain masquarade necklace. Ok la jugak, tak la seringan rantai di Diva. Lebih berat so much better I suppose.

Pastu pergi Aldo ingatkan ade la yang best, hmmf rasanya Aldo Alamanda barangan reject kot? Ceh memandai. Then pegi Esprit, beli a leather double chain belt (ape kena asyik double chain ni?). Murah je, tapi tinggal satu so walaupun ade sedikit scuff mark I amik jugak sebab best.

Then pergi Vincci, yay velvet suede ankle bootie with ribbon comel! I amik warna hitam sebab lagi cantik.



Style tu hampir nak sama lah dengan BCBGirls Black Echo cuma yang ni velvet suede and that one quilted. Apa-apa pun I'm happy with my purchases!

Now I'm broke.

(Sangatlah gedik entry ini. Siap gambar banyak-banyak. Nah amik update.)