Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

23 Cam Snaps

Jumaat lepas, si driver berjaya get off early dan membuat keputusan untuk berjumpa Bernard di City Bazaar (depan Pertama Complex) untuk repair button Hold PSPot dia. Aku yang suka berjalan, lagi bertambah suka sebab tak berapa sesak jalan dari Bangi to KL. Bernard cakap tak boleh repair rite away coz kena tunggu 2 minggu sebab banyak sangat orang hantar skarang. Si driver lak tak leh berenggang langsung ngan PSPot tu taknak la... burn satu dvd games pastu pegi Pertama Complex. Dah pukul 9lebih pun time tu so most kedai dah nak tutup but berjaya jumpa satu kedai abang jual t-shirt bands. Kool lah abang, angkat satu ya!

Sabtu lepas, si driver dah ditakdirkan tak mempunyai kerja yang berlambak like he used to sejak projek TV tu tamat. So, no more OT hujung minggu, lagi pun aku pergi untuk hog internet sambil menonton movie je. Heh. Kami berbincang untuk kemana menghabiskan masa weekend. Perbincangan menjadi pergaduhan sehingga dah sampai highway boleh patah balik ke Bangi sebab kononnya nak ambil kupon freebies Clinique yang dia tertinggal kat rumah. Aku dah cadangkan nak pegi Tugu Negara untuk Free Hugs or The Threads Zoo untuk cuci mata dan poket dan ofkos Arrrriiii Bunderrr. Tapi semua cadangan ditolak sampai aku mencebik. Cis semuanya taknak abes nak ape?!

Finally bila dah ambil kupon, aku pula tak nak ambil freebies tu sebab kena call kakak Clinique and set appointment pastu jauh nun kat Papillion. Tak kuasa nyah redah kesesakan lalulintas. Pastu berjaya juga mencapai kata sepakat kami menuju ke The Curve. Jalan-jalan kejap lepas tu kami lepak kat Borders. Hehehehehehe dah lama aku nak menggunakan satu benda ni. Akhirnya!

Lawati www.cameroid.com/snap.php untuk menggunakan ini. Hanya jika anda tidak mempunyai Mac. Yeah, pathetic.