Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

24 Sick Bay


Semalam aku pergi melawat bayi comel ni, dia kena demam panas and ditahan di wad sehingga Isnin depan(!). Lama sungguh bagi makhluk sekecil dia kan. Susah nak jaga dia pulak tu. Asyik nak berpegang je, dan oleh orang yang dia kenal je pulak. Memilih you! So kesian la bonda i yang baru menyambut birthday semalam tu terpaksa menjaga baby ni sepanjang hari and diganti oleh mama baby ni ketika waktu malam. Tujuan sebenar aku ke sana sebenarnya nak menghadiahkan bonda kek birthday tapi tak sangka pula bonda masih di hospital. So kami tiba pun dah malam dan luar waktu lawatan pesakit maka tak boleh berlama-lama dalam wad pediatrik tu. Sempat aku menyuakan baby dengan anggur dari kek tu je. Hehe.. baby girl kuat makan. Macam auntie dia!


Anyway aku harap girl cepat sembuh and tak sakit-sakit selalu. Kesian kat opah tau nak tatang awak macam minyak penuh sepanjang masa. Paham tak?


.
.
...
...
...
.
..


Ok?


Okay.



Good girl.