Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

12 Free Movies

TERIMA KASIH GSC ALAMANDA!

Tadi lepas pegi bayar hutang tmnut, aku dan encik driver ke Alamandul untuk menggunakan khidmat Pejabat Pos mini. Ceh, ramai nak mampos orang. Semua kakak-kakak dan abang-adik kerja kerajaan, berbaju kurung bertudung litup dan berkemeja. Kami nampak macam budak ponteng kelas, lagi-lagi dengan kasut kelabu berzip aku ni.

Aku lapar, sementara tunggu turn kat Pejabat Pos aku melencong beli biskut tersedap di dunia yang pernah aku rasa. Biskut encik Amos. Aku pernah cuba yang chocolate chip with pecan nuts tu je, itu pun beberapa minggu lepas bila encik driver tiba-tiba surprise aku dengan 100 gram tu. Pergh aku tak pernah cuba pun biskot Amos sebelum ni. Sedap gila! So tadi aku ingat maybe yang paling sikit tu adalah yang paling banyak orang beli. Aku pun ambil 100 gram of butterscotch and pecan nuts. Emm... tak sesedap chocolate chip laa..... Hampeh!

Lepas dah sibuk-sibuk kat Pejabat Pos, kami gerak ke GSC Alamanda yang baru buka. Apa lagi, claim free screening tickets la! Walaupun movie lama tapi tak kisah la, tiket free, seat baru, wayang gelap-gelap sejuk-sejuk (leh makeout?), movie pun belum tengok... so BEST!

7pm - Mr. Magorium's Wonder Emporium. Hello Natalie Portman, i like.
9pm - CJ7. Best ke? Ntah tak kisah lah. Heh.