Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Hello!

Saya dah pulang ke tanahair!

Tapi sibuk bangat jadi update tentang Indonesia trip lainkali ya. Cuma satu, disebabkan tidak dapat menghantar/menerima sms ketika di sana, apatah lagi melayari alam siber. Saya nak mengucapkan

HAPPY BELATED BIRTHDAY Kak Rona!

Awak baru umur 28 tahun kan kan? Muda lagi. Benci sambut birthday sama budak2 busuk lain tapi tak ajak I!


Hmmf, mana hadiah?

14 comments:

  1. ketinggalan zaman lah ni! mana gambar indo? saya mahu tengokkkkkk

    ReplyDelete
  2. gambar indo ada! nanti i upload dikit demi dikit.. mana gambar kasut ninewest?!

    ReplyDelete
  3. yay!!! amy dah balik!!!

    -Qilahlala

    ReplyDelete
  4. kenapa you tanya i hadiah? bukan i patut dapat hadiah? :P

    btw, budak budak busuk tu ada tak kasi you uncang kecik dan telinga anjing?

    ReplyDelete
  5. kak rhona tak sayang you sangat. lebih menyayangi kami yang nakal ini.

    ReplyDelete
  6. selamat pulang ke tanah air :)
    updatelah gambar

    ReplyDelete
  7. ami udah pulang..kangen lo sama kmuu!! huhe...

    ReplyDelete
  8. @drugbuddy, i patut dapat hadiah sebab u tak jumpa i nyehahahaha! telinga anjing tu apa? weekend ni i buli diorang, sumpit sarawak dr i untuk u ada kat shuz!

    ReplyDelete
  9. thanks dzu, nanti i upload okay.. belom edit lagi setakat ni :)

    ReplyDelete
  10. harro anil <3

    hmmm walaupun i ada la belajar beberapa perkataan but kangen tu ape?? T_T

    ReplyDelete
  11. i tak dapat pun sumpit sarawak! shuz lupa la tu.

    anyway, RINDU!

    ReplyDelete

Thank you for taking your time to leave your comment here, but do remember your comment reflects your personality. Be nice to one another :)