Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Sweet 16!

Hello semua, harini harijadi aku yang ke 16 tahun. Aku tahu, SWEET 16 kan! Aku baru menonton filem 21 semalam, oh tuhan melayari hidup sebenar lah impian aku sejak pandai berfikiran moden dan lebih matang ni. Ye lah dulu kecik-kecik mane la tahu semua benda ni kan?

Secara serius lah aku katakan, kalau aku diberi peluang untuk putar semula masa aku akan belajar bersungguh-sungguh sampai jadi a really genius babe (still lah nak jadi babe, walaupun nerd kan), sampailah ade orang macam Micky nak amik aku masuk team dia lepas tu jadi kaya tak hingat living the life macam anak orang yang dilahirkan sudu emas dalam mulut masuk butik designer ambil ambil ambil dan ambil like nobody's business. Fuh! Lagi cheng kalau pasukan aku terdiri dari makcik tua Kuantan dengan penyangak-penyangak baju vintaj ni. Oh, tak lupa jugak kekasih botak sebagai the brain of the team. He's a genius you guys just don't fucking know it yet. MWAHAHAHAHAHAHA *berangan*

.
.
.
.
.
.
.

Malam semalam tepat pukul 12 masa aku tengah melayari shoplifters guna opera mini, aku mendapat panggilan telefon dari UNKNOWN. Sah! mesti kekasih ni. Ya betul! Momen aku mendengar je suara dia membuat wish birthday aku, terus rasa nak nangis beb. Macam-macamlah rasa, rasa best rasa tak best rasa kecewa rasa tak kecewa. Ewah senangnya pilih emosi. Lagi-lagi pulak bila dia malu-malu nak nyanyi lagu Happy Birthday sebab dia menggunakan telefon awam di hotel untuk call aku. Aihhhh, comel tau! Hmm, tak sabar tunggu dia pulang dari negara matahari terbit tu. Harap2 dia membawa barangan vintaj atau sekurang-kurangnya fabrik untuk DIY. Haih dah berfikiran macam seorang usahawan muda lah aku, semua benda fikir untuk jual. Nyehehehhe..

Apa-apa pun, yang pasti lepas dapat gaji.. Aku nak membeli sepasang lagi 4 inci. Nyehnyehnyeh.

p/s: dah dua kali The Chloe Leather Shoe Boots tu keluar dalam blog aku, tak dapat Chloe, F21 pun jadilah!