Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

sickworksickworksick

Ada apa dengan interface baru dashboard blogger.com? Kelihatan macam new Facebook je.

Semalam doktor cakap aku tak dibenarkan minum/makan anything with caffeine (and with iced/cold) sebab menyebabkan jantung aku racing macam kuda kat track lepas tu sesak nafas. (Why am I telling the world how to kill me?) Lepas ni duduk kat BintangRinggit kompem minum air buah yang mahal gila tu. Hish merepek. Doktor cakap aku ada gastr***** apemende aku pun tak dapat tangkap dia kata apa. Bagi aku ubat nama Lacityne 4 biji, nampak sangat controlled medicine. Kedekut nak mampus bagi 4 bijik je. Yang lain semua ubat demam biasa. Dia nak bagi aku MC semalam tapi aku menolak, takpelah doc i'm fine. Hmff jual mahal. Kerja tak hingat sampai hari Sabtu you nak bagi I MC tengah2 minggu, no thanks I cuti je sabtu ni. Bubbye. (hope dapat MC sabtu, tak larat doh)

Ni yang buat aku bengang sampai sakit jantung ni, stockist ni cacat ke ape? Bagi kasut Larisa saiz 7 dua-dua belah kanan, Larisa saiz 8 dua-dua belah kiri! Engkau ni nak meranapkan kesihatan dan perniagaan kesayangan aku ke? Aduih bengang bengang. Sakit jantung.

EEEEKKK.


AAKKKK.