Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Sexified Tag

Perlukah? Demi memenuhi kehendak wanita di Kuantan kerja kerajaan tu. Saya menjawab lah tag dia:

1. Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi.
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa
senyuman anda masa itu adalah seksi. Sertakan!!! (Semangatnya -_-)
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?
4. Tag 5 rakan-rakan anda yang seksi.
5. Selamat berseksi.

Semestinya gambar faveret adalah dari gambar2 spontan webcam & satu gambar dari kamera seamstress kami!

1) Seksi kerana mataku yang bundar, button-nose, wavy beach hair dan bibir mungil ala Angelina Jolie. Seksi kan??



2) Menjadi perempuan berkulit tan yang hitam lagi seksi berkebaya dan menyibuk belakang kucing mondok. Sebenarnya, ni gambar ekstra seksi untuk anda (you pervert!) :P




3) Sebenarnya yang seksi tu aksi orang belakang aku. Dahagakan susu dan si mulut senget.



Sekarang, saya nak tag:
1) Tina (sebab dia belum buat lagi tag Kak Rona)
2) Anil (Congratulations on your engagement! Maaf saya tak dapat datang esok, I'm still so happy for you though ♥)
3) Sarah Is The One, i know you got some sexay picturessss
4) Berapa ramai nak tag ni? Okaylah, Ferdows si anak muda dari lembah franjan. Franjan tu apa?
5) Dzu Wondermilk. Yay!!
6) Atas permintaan, Zeisch -_- (it's always more fun to blog when she's around honestly, ♥ darab 10juta)