Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

It's good to have experimental make-up frenzy friend


aka Miss Aoki. Macam siapa ya pose gambar ni hihihihihi :P

Dia memang terer gila mekap, aku sentiasa in awe bila tengok mekap shading2 tang mata and flawless skin dia tu. Since I suck on doing make-ups of my own, I want to learn from her so I ask for her make-up advice thru ym. Sangatlah exciting belajarnya, walaupun bila di-explain satu2 jadinya macam terasa tebal muka tapi bila tengok dia mekap tak lah nampak tebal, au naturel je.

So harini aku nak ke MidV membeli-belah kalau ada duit. Baru je lepas buat hair treatment lagi and I spent a total of RM314. Miskinnya! But I need it I suppose, sedapkan hati sendiri..

Anyway ni gambar masa kami kat Eco Film Fest haritu, booth tengah2 rumah lol.



gigih macam auntie kedai kasut cina tunggu customer datang, lai la lai la~


Angah tengah promote cd partimelovers kat Raoul(sp?) One Buck Short.

Petang tu hujan so Naz pergi ambil baju hujan thrifted aku:


Red, polkadot, frills, bows. Memang cukuplah! RM5 thankiu, Siti suka lalu bergambar memakainya.

Lepas tu ni gambar my purchases on the Bijou Bazaar day, two weeks ago:



vintage skirts, i think it was RM15 or RM10 kot per piece.


Vintage ruffle tiered dress, so lovely & modern? Slightly big on me which I need to alter & haven't done yet. RM10.


vintage not so vintage leatherette belt, RM10.



Awesomely sweet chiffon layer ruffles dress. Vintage!

And selepas tu kami ke Pavilion untuk makan2... Selepas makan, me & naz quickly went to get these:




The end...

Eh lupa, event kat Capsquare esok mesti terr-spend jugak ni. Ahh.. tidak....
Shoplifters will be there, opening up a booth.

Bye!