Pages

instagram

I AM FEMALE MAGAZINE GUEST BLOGGER

Reminiscence 2006/2008

KLCC Playground, somewhere around early 2006.



Radio Malaya @ KLPAC 22/04/2006



Siapa si kurus jongang tu?
(still jongang though, FAIL. Ada lagi sekeping gambar yang sangat lah gila gaban tahap kekurusan aku. Nah link!)

I refuse to believe this was two years ago, I mean a LOT has changed! Seriously.
*****************
Wondermilk, cuppacake show 04 26/11/2008
Fat & happy. Jezmine kat belakang tu cakap suara aku sweet, auw! Pipi tembam saya, rasa nak cubit tak?

Hmm, dah lama tak bergambar bersama siput dan budak kecik melayang.

**************
Tonight was suppose to be special but :(

15 comments:

  1. i suka apa perempuan jongang sikit-sikit. kadang-kadang nampak manis walaupun tak perfect.

    ReplyDelete
  2. and shuz looked soooooooo young and innocent!

    ReplyDelete
  3. cam best jer ltak gmbar2 lama. gmbar2 skolah xde? hehe

    ReplyDelete
  4. Ami sgt comel ok. Ami juga sangat baik hati dan saya sangat sukakan Ami. *peluk-peluk Ami*

    ReplyDelete
  5. add kita kat ym reus. senang.
    ym: rysaoki
    :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha, ada banyak lagi gambar extra fats dia.. ni baru sikit!

    ReplyDelete
  7. hihi ;)
    sekarang terbalik dah kan
    Shuz kurus, Ami berisi
    NO! Not gemuk
    Heh

    ReplyDelete
  8. awwww, ferdows is being sweet? ololololo boleh tahan la! eh, kitorg dah ada men's collection. beli jangan tak beli :D

    ReplyDelete
  9. RADIO MALAYA?
    wahhhhhhh
    dh lama tu!

    gmbr band tkdak?
    hehe

    ReplyDelete
  10. gambar2 band ada tapi malas la nak taruk semua gambar sni hehe

    ReplyDelete
  11. ye kita nak. this sunday? okay :)

    ReplyDelete
  12. fuck you guys! tapi tu lah i used to have tits. now tinggal mounting board.

    rindu radio malaya. first time jumpa loverboy hihihi.

    ReplyDelete

Thank you for taking your time to leave your comment here, but do remember your comment reflects your personality. Be nice to one another :)